Ontdek de top in vloeibare waterdichting: Kemperol

Kemper System GMBH is niet alleen een wereldspeler, maar ook een toonbeeld van de Deutsche Gründlichkeit. De producten van Kemper System voor vloeibare waterdichting blinken uit op 5 vlakken:

 1. Geen lasnaden

  Lasnaden zijn de achillespees van klassieke dakbedekkingssystemen voor platte daken: EPDM, roofing, PVC, … Deze zwakke plekken in de dakhuid zijn vaak de oorzaak van waterinsijpeling. Met vloeibare waterdichting van Kemper System is uw dakbedekking volledig naadloos en voorkomt u efficiënt problemen met lasnaden.

 2. Ook voor complexe en ‘onmogelijke’ afdichtingssituaties

  Het wapeningsvlies van Kemperol biedt heel wat voordelen: het overbrugt scheuren, het verhoogt de scheurkracht van uw dakhuid, het beperkt mogelijk uitzetting en het regelt de laagdikte van de dakhuid. Dankzij deze eigenschappen lost u met Kemperol elk afdichtingsprobleem op – ook complexe of ‘onmogelijk’ oppervlakken.

 3. Gemakkelijke, snelle en veilige plaatsing

  Kemperol plaatsen is heel eenvoudig. U brengt een laag vloeibaar materiaal aan op de ondergrond, legt daar ter plaatse een membraam in en werkt daarna af met een nieuwe laag vloeibare waterdichting. Het eindresultaat is 100% naadloos en perfect egaal. De plaatsing van vloeibare waterdichting gaat 3 x zo snel als bij een klassieke dakbedekking en u hebt geen vuur- of warmtebronnen nodig. Vergeet bovendien complexe metingen, u ziet met het blote oog wanneer de laag dik genoeg is, want het materiaal gaat mooi blinken.

 4. Minder draagkracht nodig

  Om Kemperol vloeibare waterdichting te plaatsen heeft uw dak tot 5 maal minder draagkracht nodig dan bij klassieke dakbedekking voor platte daken. De afwerking is namelijk veel dunner en dus lichter: +/- 2,1 mm!

 5. Solventvrije of solventhoudende vloeibare waterdichting

  Kemperol 2K PUR is solventvrij, Kemperol AC SPEED is solventhoudend. Wanneer kiest u wat? Bij solventvrije vloeibare waterdichting hebt u geen last van geurhinder. Het is dus geschikt voor gesloten ruimtes zonder extra ventilatie en het is goed voor mens en milieu. Het voordeel van solventhoudende, vloeibare waterdichting? De afdichting is al na 35 minuten beloopbaar. Ideaal wanneer de verschillende bouwfasen elkaar razendsnel moeten opvolgen.

Hemico biedt opleidingen én technisch advies

Vragen of twijfels? Dankzij onze gepersonaliseerde aanpak en technische advies bent u altijd zeker!
Bovendien krijgt u als partner een grondige opleidingen op maat: online en on site.

Vraag hier uw opleiding op maat aan.

Vul nu het contactformulier in.