Hemico kennisoverdracht ontwerpers
Vloeibare waterdichting
voor elk oppervlak!

Als het perfect waterdicht moet zijn …

De vloeibare waterdichting van Kemper System is geschikt voor alle oppervlakten die naadloos waterdicht moeten zijn.
Een overzicht van de toepassingen:

Platte daken en groendaken

Vloeibare waterdichting is naadloos, wortelwerend en de perfecte oplossing voor groendaken en platte daken. Deze daken zijn de klok rond blootgesteld aan weer en wind, continue temperatuurschommelingen en eventuele belasting van mechanische installaties of beplanting.

Parkeerdaken en parkeergarages

Parkeerdaken en parkeergarages moeten tegen een stootje kunnen. Vloeibare waterdichting beschermt ze tegen uitzetting of inkrimping door grote temperatuurschommelingen, belasting door zware voertuigen en agressieve, chemische stoffen.

Terrassen en balkons

Terrassen en balkons zijn schadegevoelig, want altijd blootgesteld aan de grillen van het weer. Hoewel ze tegen de gevel liggen zijn ze vaak niet waterdicht gemaakt, zodat er vocht kan binnendringen.  Geef de volledige oppervlakte een flinterdun, waterdicht beschermlaagje.

Bruggen en wegen

Bruggen en wegen zijn continu blootgesteld aan de elementen en moeten bestand zijn tegen zwaar verkeer. Met vloeibare waterdichting slaat u twee vliegen in een klap: u beschermt het wegdek tegen waterinsijpeling en u versterkt het tegen schade.

Binnenafdichtingen

Douches, wasruimtes en keukens van scholen en ziekenhuizen, kantoren en hotels moeten een perfect waterdichte draagvloer hebben. Dat kan met vloeibare waterdichting van Kemperol. Het is milieuvriendelijk en heeft alle certificaten die nodig zijn voor de voedingssector. Bovendien betegelt u rechtstreeks op de waterdichte afdichting.

Boten

Boten hebben een beschermende coating nodig op het dek. Coelan coatings zijn flinterdun, 100% egaal en perfect waterdicht – ook op moeilijke plaatsen en tot in het kleinste hoekje.