UW PARKEERDAK: Als het echt waterdicht moet zijn …

Het probleem:

Een parkeerdak is een intensief gebruiksdak. Rijden van wagens en het parkeren  kan na verloop van tijd ervoor zorgen dat de onderliggende waterdichting lekkages vertoont. Laattijdig verhelpen van infiltraties kan leiden tot kalkschade en betonrot.

Een grondige analyse van uw parkeerdak door HEMICO legt de waterproblemen bloot.

 

De uitvoering:

Na een grondig onderzoek van de heersende problemen op uw parkeerdak en het opstellen van een bijhorende offerte, staat HEMICO in voor de uitvoering van de aangeboden werken.Alle belangrijke details , gaande van de afvoerpunten tot de waterdichting in de spouw, worden met de meeste zorg door onze eigen mensen uitgevoerd.

 

Het resultaat:

Met de vloeibare waterdichting van KEMPER SYSTEM heeft HEMICO het juiste materiaal in huis om uw parkeerdak perfect waterdicht en berijdbaar te maken. Als klant kies je volledig vrij de afwerking van het oppervlak: van een berijdbare kwartsafwerking over betonklinkers tot wegenisasfalt. Ook de belijning van de parkeerplaatsen nemen we voor onze rekening

 

Werfbezoek en offerte:

Vraag vandaag nog een werfbezoek en bijhorende offerte aan. Aarzel niet en neem contact op met onze technisch commerciëlen: michael@hemico.eu of helmut@hemico.eu.

Tot binnenkort op uw werf!