OPLEIDING KEMPEROL 1K-SF

Snelle herstelling van je plat dak?

Ben jij ook een gepassioneerd doe-het-zelver en worstel je soms met de waterdichtheid van je dak? Ben jij het smeren van allerlei tijdelijke hulpmiddeltjes beu? Heb je geen kennis van het correct branden of lassen van een dakbedekkingsmembraan?

Wel dan hebben wij met de KEMPEROL 1K-SF dé oplossing voor jou.

Kemperol 1K-SF.

Kemperol 1K-SF is eenvoudig aan te brengen met de rol of borstel want er komt geen vlam of open vuur aan te pas. Het membraan is gewapend en volledig solvent vrij wat het een zeer lange levensduur geeft en ondertussen ook nog eens goed is voor mens en milieu.

Opleiding.

Hemico organiseert op zaterdag 2 maart 2019 een GRATIS workshop/opleiding Kemperol 1K-SF. Het ideale moment om op een ontspannen manier kennis te maken met onze producten. Je zult ontdekken hoe eenvoudig het aanbrengen van vloeibare waterdichting wel is. Gedurende 4uur geven we je de nodige theoretische uitleg. We tonen je de belangrijkste details en aandachtspunten en laten we je even experimenteren met de Kemperol 1K-SF.

Inschrijven.

Schrijf je vandaag nog in voor de gratis opleiding op 2 maart 2019 via ons contactformulier https://www.hemico.eu/opleidingsdagen/ of stuur een mail naar: info@hemico.eu

Programma:

  • Locatie: Hemico, Kortrijksestraat 383, 8020 Waardamme
  • 10u00 : onthaal
  • 10u30 – 11u30: theorie en voorstelling materialen
  • 11u30 – 12u15: demo wapeningsvlies
  • 12u15-12u45: pauze
  • 12u45 – 14u00: praktijk – eigen uitvoering