HEMICO – Erkend Kemperol Plaatser

Vanaf vandaag is HEMICO bvba ook uw partner voor het plaatsen van de Kemperol Producten. Ons team heeft in april succesvol de 2-daagse Kemperol opleiding gevolgd en mag zich zodoende “Erkend Aannemer” noemen.

Hemico – certificaat erkend Kemperol Plaatser

De Kemperol opleiding garandeert een juiste toepassing van de Kemperol materialen en zorgt ervoor dat de ondergrond op een correcte manier voorbereid wordt. Want alle goede werken starten met een goede voorbereiding.

 

Wat houdt een Kemperol Opleiding in?

Er kan geen opleiding of scholing gegeven worden zonder een stukje theorie. We beseffen allemaal dat dit het minst leuke deel is van de opleiding maar toch strikt noodzakelijk. Tijdens de theorielessen behandelen we alle belangrijke onderwerpen gaande van productkeuze over voorbereiding ondergrond tot weersomstandigheden en interessante details. Er wordt zelfs een tipje van sluier gelicht als we spreken over wapeningsvliezen en het knippen ervan.

Deel 2 van de opleiding is voor de meeste deelnemers het interessantste deel want je kunt immers live aan de slag met de verschillende producten. Onze ervaren instructeurs begeleiden je in het correct knippen van de wapeningsvliezen, het aanbrengen van Kemperol 2K Pur en het werken met de verschillende soorten afwerkingslagen. Zij gaan ook geen enkele uitdaging uit de weg en helpen je graag bij de afwerking van een detail door het ter plekke te demonstreren en uit te leggen.

Kortom een 2-daagse opleiding is een must voor iedereen die de kunst van het afdichten naar een niveau hoger wil brengen. Je gaat letterlijk naar huis met een rugzak vol nieuwe ideeën en inzichten.

 

Zelf een opleiding volgen?

Geïnteresseerd in een opleiding? Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@hemico.eu.

 

Tot Binnenkort

Het Hemico-team