KEMPEROL ACADEMY – 2018

KEMPEROL ACADEMY:

Vloeibare waterdichting van Kemper Systems plaatsen is geen ambacht maar vergt wel de nodige kennis en kunde. Om de kwaliteit van de plaatsing te bewaken worden er op regelmatige tijdstippen opleidingen georganiseerd.

Inhoud:

De Kemperol Academy bestaat uit één dag opleiding met theorie in de voormiddag en praktijk in de namiddag.

Theorie:

Kemperol is een hoogwaardig dakbedekkingsmateriaal. Het vraagt dan ook de nodige kennis om het te plaatsen. De voorbereiding van de ondergrond van uiterste belang is. Er moet tijdens de plaatsing steeds rekening gehouden worden met het type ondergrond en de toestand, de weersomstandigheden en vergeet zeker niet de voorbereiding van de werkplek . Als beginnend aannemer moet je aan 1000 en 1 ding tegelijk denken en vaak hebben we daar ook de tijd niet voor. Daarom leren we je tijdens de theorie de juiste en meest efficiënte manier van werken aan.

Kortom, je leert alles over ondergronden, primers, wapening, dichting en afwerking. Meer zelfs, we geven je een aantal “tips en tricks” waarmee je zelfs de meeste complexe waterdichtingsproblemen kunt oplossen.

Praktijk:

Theorie is één zaak maar met de praktijk moeten we het wel doen! En wat beter dan een paar uurtjes onder begeleiding kennismaken met de Kemperol vloeibare waterdichting. Onze ervaren instructeurs begeleiden je in het correct snijden van het wapeningsvlies, laten je zien wat het verschil in verwerkingstijd is tussen de Kemperol 1K Pur en de Kemperol 2K Pur. Gaandeweg ervaar je ook wat het inhoud om te werken zonder solventen en hoe aangenaam dit wel is. De Kempertec primers zullen op het einde van de dag geen geheimen meer voor je hebben. Afwerkingslagen en de verschillende types kwarts worden tijdens de praktijk aan je voorgesteld en je kan er zelfs even mee aan de slag. Kortom, we laten je kennis maken met het volledige gamma van Kemper Systems. Ervaar zelf hoe het is om een dakbedekkingsmembraam van Kemper Systems op maat te maken op het dak zonder enige hulp van open vlam, warme lucht of lijmen.

Programma:

Iedere jaar organiseert Kemper Systems samen met haar partner DTE nv en Hemico bvba een opleiding voor het gebruik van de KEMPOROL Producten (zie flyer in bijlage).

De opleidingsdagen voor April 2018 zijn dinsdag 10 april en woensdag 11 april.

Inschrijven:

De opleiding is gratis. Registeren doe je door eenvoudig een mailtje te sturen naar info@hemico.eu met vermelding van de opleidingsdag, het aantal personen en je bedrijfs- of persoonlijke gegevens.

 

flyer HEMICO – opleiding april 2018

 

Tot binnenkort!

Het Hemico team