Kemperol 1K-SF: de solventvrije 1 component vloeibare waterdichting!

Kemperol 1K-SF:

  • is een mono-componente vloeibare waterdichting op basis van Polyurethaan en solvent vrij. Het membraam wordt gevormd door de vloeibare component en een wapeningsvlies.

De plaatsing:

  • eenvoudig aan te brengen op bijna iedere ondergrond en perfect waterdicht. Breng eerst 2 kg van de Kemperol 1K-SF aan en plaats daarna het wapeningsvlies. Werk alles af met de laatste kg totdat het vlies volledig verzadigd en blinkend is.

De voordelen:

  • solvent vrij en ruikt dus niet bij plaatsing.
  • ¬†mono-componente waterdichting zodat je maar 1 pot nodig hebt.
  • de verwerkingstijd bedraagt meer dan 1 uur en geeft je meer vrijheid om de details perfect af te werken

De Kemperol 1K-SF is de professionele waterdichting voor de betere doe-het-zelver. Ga aan het werk met een hoogwaardig dakbedekkingsmembraan en dicht in een oogwenk de meest moeilijke en complexe details af. Vanaf nu kan iedereen zonder enig probleem elk detail van het platte dak afdichtingen met enkel een wapeningsvlies en de bijhorende vloeibare waterdichting. Je hoeft enkel de juiste primer op de ondergrond aan te brengen en de wapeningsvliezen op maat te snijden. De afwerking wordt dan kinderspel. Breng voldoende vloeibare waterdichting op de ondergrond aan en werk alles af tot een blinkend geheel. Je bekomt na uitdroging een naadloos membraam me een continue dikte van 2mm.

 

Renovatie of nieuwbouwproject? Met de Kemperol 1K-SF maakt je elk dakvlak en iedere dakdetail tot in de puntjes waterdicht!

 

Voor meer informatie, vul vandaag nog het contactformulier in.

Contact

Succes! Het Hemico Team.

Samen Masters in Liquid Waterproofing.