Packs voor herstellingen

De Kemperol Packs:

De dakbedekking van uw plat dak kan na een aantal jaren al een aantal beschadigingen vertonen en nood hebben aan een kleine herstelling. Vaak zijn deze werken te klein voor een dakdekker en meestal kun je ze zelf uitvoeren.

Onze oplossingen voor uw herstellingen:

Speedpack:

Met de Kemperol Speedpack haal je direct alle materialen in huis voor een herstelling van uw dakbedekking en dus ideaal voor een professionele herstelling van de meest onmogelijke doorvoeren of grotere beschadigingen.

Roofpatch of Dakpleister:

Leg letterlijk een pleister op uw beschadigde dakhuid en gebruik de kant-en-klare dakpleister. Geen nood aan brander of lastoestel want de dakpleister wordt rechtstreeks op de beschadiging aangebracht.

Repairfix:

De gewapende vloeibare pasta is ideaal voor kleine herstellingen en zelfs in natte omstandigheden kan de Repairfix de ideale oplossing zijn.  Zo kan bij beter weer de tijdelijke herstelling vervangen worden door een definitieve oplossing.

Conclusie

Voor ieder waterdichtingsprobleem op uw dak of terras, kunnen we u een oplossing aanbieden.

flyer prospectie packs – 11-12-2017